Menukaart

Voorgerechten

Rode biet / Witte kool
geitenkaas,​ ​ui​ ​en​ ​pistache/ sesam,​ ​curry​ ​en​ ​appel
€ 32,00
Zalm​ ​“Loch​ ​Duart”
rammenas,​ ​pompelmoes,​ ​dragon​ ​en​ ​roze​ ​peper
€ 32,00
Sint jakobsvrucht
butternut, passievrucht en witlof
 € 38,00
Varkenswang
knolselder, zwarte truffel en Old Groendal
€ 42,00
Kikkerbillen
peterselie, prei en knoflookboter
 € 42,00

Hoofdgerechten

Prei / Bospaddenstoelen 
vadouvan,​ ​amandel​ ​en​ ​knoflook/ tortellini,​ ​spinazie​ ​en​ ​pecorino
€ 42,00
Kabeljauw – Gillardeau
Zeekraal, spinazie en mousseline
€ 48,00
Tarbot
groene​ ​kool,​ ​zwarte​ ​truffel​ ​en​ ​jus​ ​van​ ​gevogelte
€ 65,00
Fazant
schorseneren, ui en postelein
 € 50,00
Hert
peterseliewortel, spruit, kweepeer en macadamia
€ 50,00
Haas
rode biet, pastinaak, mosterd en walnoot
 € 55,00
Irish Cube-roll
franse​ ​sjalot​ ​en​ ​Bordelaise
€ 45,00

Desserts

Keuze van artisanale kazen € 20,00
Duindoornbes
chocolade, fleur de sel en amandel
€ 15,00
Mandarijn
speculoos, karnemelk en chocolade
€ 15,00
Moelleux
chocolade,​ ​pistache​ ​en​ ​vanille
€ 15,00
Sinaasappel
flensjes, Cointreau en zure room
€ 15,00
Tarte​ ​Tatin
rum​ ​en​ ​kaneel
€ 15,00

 


Menu De Kristalijn

Sint jakobsvrucht
butternut, passievrucht en witlof

Kabeljauw – Gillardeau
zeekraal,​ ​spinazie​ ​en​ ​mousseline

Fazant * 
schorseneren,​ ​ui​ ​en​ ​postelein

Varkenswang ** 
knolselder,​ ​zwarte​ ​truffel​ ​en​ ​Old Groendal

Hert
peterseliewortel, spruit, kweepeer en macadamia

Chocolade
duindoornbes,​ ​fleur​ ​de​ ​sel​ ​en​ ​amandel

(geldig tot en met 23 december)

4-gangen menu € 65,00
Wijnarrangement € 35,00
5-gangen menu * € 80,00
Wijnarrangement € 45,00
6-gangen menu ** € 95,00
Wijnarrangement € 55,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 12,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00

Marktmenu (lunch)

Schelvis
brandade, ei, bloemkool en beurre noisette

Zeeduivel
pompoen, witte kool, sesam en kamille
of
Irish Cube-roll
boerenkool, raap, ui en mosterd

Mokka

(geldig tot 21 december) 

2-gangen lunch met mokka € 43,00
Wijnarrangement € 19,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00
Supplement dessert € 12,00

Marktmenu (diner)

Schelvis
brandade, ei, bloemkool en beurre noisette

Zeeduivel
pompoen, witte kool, sesam en kamille

Mandarijn
speculoos, karnemelk en chocolade

(geldig tot 21 december)

3-gangen diner € 48,00
Wijnarrangement € 25,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 12,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00

Wenst u aanpassingen (vegetarisch, diabeet,…),
of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Ons team is op de hoogte van eventuele allergenen in onze gerechten.
Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.