Menukaart

Voorgerechten

Rode biet / Witte kool
geitenkaas,​ ​ui​ ​en​ ​pistache/ sesam,​ ​curry​ ​en​ ​appel
€ 32,00
Zalm​ ​“Loch​ ​Duart”
rammenas,​ ​pompelmoes,​ ​dragon​ ​en​ ​roze​ ​peper
€ 32,00
Sint jakobsvrucht
butternut, passievrucht en witlof
 € 38,00
Varkenswang
knolselder, zwarte truffel en Old Groendal
€ 42,00
Kikkerbillen
peterselie, prei en knoflookboter
 € 42,00

Hoofdgerechten

Prei / Bospaddenstoelen 
vadouvan,​ ​amandel​ ​en​ ​knoflook/ tortellini,​ ​spinazie​ ​en​ ​pecorino
€ 42,00
Kabeljauw – Gillardeau
Zeekraal, spinazie en mousseline
€ 48,00
Tarbot
groene​ ​kool,​ ​zwarte​ ​truffel​ ​en​ ​jus​ ​van​ ​gevogelte
€ 65,00
Patrijs
schorseneren, ui en postelein
 € 60,00
Fazant
witlof, knolselder en veenbessen
€ 48,00
Haas
rode biet, pastinaak, mosterd en walnoot
 € 55,00
Irish Cube-roll
franse​ ​sjalot​ ​en​ ​Bordelaise
€ 45,00

Desserts

Keuze van artisanale kazen € 20,00
Duindoornbes
chocolade, fleur de sel en amandel
€ 15,00
Banaan
‘Jivara’​ ​chocolade,​ ​pinda​ ​en​ ​dulce​ ​de​ ​leche
€ 15,00
Moelleux
chocolade,​ ​pistache​ ​en​ ​vanille
€ 15,00
Sinaasappel
flensjes, Cointreau en zure room
€ 15,00
Tarte​ ​Tatin
rum​ ​en​ ​kaneel
€ 15,00

 


Menu De Kristalijn

Sint jakobsvrucht
butternut, passievrucht en witlof

Kabeljauw – Gillardeau
zeekraal,​ ​spinazie​ ​en​ ​mousseline

Patrijs * 
schorseneren,​ ​ui​ ​en​ ​postelein

Varkenswang ** 
knolselder,​ ​zwarte​ ​truffel​ ​en​ ​Old Groendal

Haas
rode​ ​biet,​ ​pastinaak,​ ​mosterd​ ​en​ ​walnoot

Chocolade
duindoornbes,​ ​fleur​ ​de​ ​sel​ ​en​ ​amandel

(geldig tot en met 23 décembre)

4-gangen menu € 65,00
Wijnarrangement € 35,00
5-gangen menu * € 80,00
Wijnarrangement € 45,00
6-gangen menu ** € 95,00
Wijnarrangement € 55,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 12,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00

Marktmenu (lunch)

Buikspek
couscous,​ ​paprika,​ ​courgette,​ ​munt​ ​en​ ​Harissa

Dorade
bloemkool,​ ​raap,​ ​spinazie​ ​en​ ​girolles
of
Kwartel
rode​ ​kool,​ ​rode​ ​biet,​ ​ui​ ​en​ ​mosterd

Mokka

(geldig tot 24 oktober) 

2-gangen lunch met mokka € 43,00
Wijnarrangement € 19,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00
Supplement dessert € 12,00

Marktmenu (diner)

Buikspek
couscous,​ ​paprika,​ ​courgette,​ ​munt​ ​en​ ​Harissa

Kwartel
rode​ ​kool,​ ​rode​ ​biet,​ ​ui​ ​en​ ​mosterd

Banaan
‘Jivara’​ ​chocolade,​ ​pinda​ ​en​ ​dulce​ ​de​ ​leche

(geldig tot 24 oktober)

3-gangen diner € 48,00
Wijnarrangement € 25,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 12,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 18,00

Wenst u aanpassingen (vegetarisch, diabeet,…),
of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Ons team is op de hoogte van eventuele allergenen in onze gerechten.
Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.