Menukaart

Voorgerechten

Zeeduivel
koolrabi, finger lime en algen
€ 36,00
Oester – kaviaar
aardappel, venkel en bieslook
€ 68,00
Langoustine
lardo, mango en garam masala
€ 46,00
Koningskrab
béarnaise, spinazie en bosui
 € 46,00
Ganzenlever – kippenoester
asperge, lamsoren, tomaat en walnoot
€ 42,00

Hoofdgerechten

Wilde zeebaars
raap, ui en bieslook
€ 65,00
Grietbot – scheermesje
baby paksoi, jasmijnrijst en tom kha kai
€ 60,00
‘Texel’ Lam
asperges, bospaddenstoelen en mierikswortel
€ 55,00
Rund
ganzenlever, morieljes en savooikool
€ 55,00
Duif ‘Bresse’
zandwortel, kikkererwten, dadels en ui
 € 55,00

Desserts

Coeur au chocolat
mascarpone, melkvel en duindoornbes
€ 15,00
Pompelmoes
geitenyoghurt, anijs en pistache
€ 15,00
Snickers
chocolade, pinda en karamel
€ 15,00
Knolselder
esdoorn, walnoot en vanille
€ 15,00
Keuze van artisanale kazen
geaffineerd door Michel Van Tricht
€ 25,00

 

VERJAARDAGSMENU

Champagne-aperitief
met verfijnde hapjes

Oester – kaviaar (2014)
aardappel, venkel en bieslook

Langoustine (2017)
Komkommer, yoghurt en dashi

Grietbot – scheermesje (2016)
baby paksoi, jasmijnrijst en tom kha kai

Ganzenlever – kippenoester (2017)
asperge, lamsoren, tomaat en walnoot

Duif ‘Bresse’ (2015)
wortel, kikkererwten, dadel en ui

Coeur au chocolat (2018)
mascarpone, melkvel en duindoornbes

(geldig van 26 maart tot en met 1 augustus)
Indien u dit menu wenst, gelieve bij reservering te vermelden.

6-gangen menu inclusief champagne-aperitief € 150,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

MENU KRISTALIJN

Zeeduivel
koolrabi, fingerlime en algen

Langoustine *
lardo, mango en garam masala

Wilde zeebaars
raap, ui en bieslook

Varkenskop **
ganzenlever, morieljes en savooikool

‘Texel’ Lam
asperges, bospaddenstoelen en mierikswortel

Pompelmoes
geitenyoghurt, anijs en pistache

 (geldig tot en met 11 mei 2019 )

4-gangen menu € 70,00
5-gangen menu * € 88,00
6-gangen menu ** € 105,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

MENU VEGETARISCH

Zuring
platte kaas, Granny Smith en erwt

Groenten en kruiden uit de zee *

Asperge
tuinbonen, morieljes en mierikswortel

Savooikool
kikkererwten, bospaddenstoelen en mosterd

Ui **
gele biet, hazelnoot en ‘Pas de Bleu’

Pompelmoes
geitenyoghurt, anijs en pistache

(geldig tot en met 11 mei 2019) 

4-gangen menu € 65,00
5-gangen menu * € 80,00
6-gangen menu ** € 95,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

Marktmenu

voorgerecht / hoofdgerecht / dessert
(van dinsdag t/m vrijdagmiddag)

3-gangen € 55,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

Wenst u aanpassingen (lactose, diabeet,…),
of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Ons team is op de hoogte van eventuele allergenen in onze gerechten.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.