Menukaart

Voorgerechten

Oester – kaviaar
aardappel, venkel en bieslook
€ 68,00
Kreeft “BBQ”
steppegras, sucrine en saté
€ 52,00
Koningskrab
béarnaise, spinazie en bosui
€ 48,00
Wagyu N°A5 – escargots
bieslook, daslook en zwarte look
 € 52,00
Ganzenlever – kippenoester
asperge, lamsoren, tomaat en walnoot
€ 42,00

Hoofdgerechten

Rog “meunière”
asperge, rabarber en kappers
€ 48,00
Grietbot – scheermesje
baby paksoi, jasmijnrijst en tom kha kai
€ 60,00
Kalf
snijbiet, enoki en soja
€ 55,00
Rund
zwarte olijf, paprika en artisjok
€ 50,00
Duif ‘Bresse’
zandwortel, kikkererwten en dadels
 € 60,00

Desserts

Framboos
rabarber, basilicum en witte chocolade
€ 15,00
Perzik
honing, hibiscus en kamille
€ 15,00
Pompelmoes
geitenyoghurt, anijs en pistache
€ 15,00
Coeur au chocolat
mascarpone, melkvel en duindoornbes
€ 15,00
Keuze van artisanale kazen
geaffineerd door Michel Van Tricht
€ 25,00

 

VERJAARDAGSMENU

Champagne-aperitief
met verfijnde hapjes

Oester – kaviaar (2014)
aardappel, venkel en bieslook

Langoustine (2017)
Komkommer, yoghurt en dashi

Grietbot – scheermesje (2016)
baby paksoi, jasmijnrijst en tom kha kai

Ganzenlever – kippenoester (2017)
asperge, lamsoren, tomaat en walnoot

Duif ‘Bresse’ (2015)
wortel, kikkererwten, dadel en ui

Coeur au chocolat (2018)
mascarpone, melkvel en duindoornbes

(geldig van 26 maart tot en met 1 augustus)
Indien u dit menu wenst, gelieve bij reservering te vermelden.

6-gangen menu inclusief champagne-aperitief € 150,00
Keuze artisanale kazen ipv. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

MENU KRISTALIJN

Wagyu N°A5 – escargots
bieslook, daslook en zwarte look

Rog “meunière” 
asperge, rabarber en kappers

Kreeft “BBQ” *
steppegras, sucrine en saté

Kalf
snijbiet, enoki en soja

Ganzenlever ** 
ananas, rum en vanille

Perzik
honing, hibiscus en kamille

 (geldig tot en met 6 juli 2019 )

4-gangen menu € 70,00
5-gangen menu * € 88,00
6-gangen menu ** € 105,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

MENU VEGETARISCH

Chimichurri
paprika, mais en geitenkaas

Tuinbonen
morieljes, daslook en mierikswortel

Pompoenpitten * 
courgettebloem, zeekraal en Parmezaan

Asperge
snijbiet, enoki en soja

Zwarte olijf **
zuring, bataat en passievrucht

Perzik
honing, hibiscus en kamille

(geldig tot en met 6 juli 2019) 

4-gangen menu € 65,00
5-gangen menu * € 80,00
6-gangen menu ** € 95,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

Marktmenu

voorgerecht / hoofdgerecht / dessert
(van dinsdag t/m vrijdagmiddag)

3-gangen € 55,00
Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert € 14,00
Supplement keuze van artisanale kazen € 20,00

Wenst u aanpassingen (lactose, diabeet,…),
of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Ons team is op de hoogte van eventuele allergenen in onze gerechten.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.